Evimizde Doğal Covid19 Aşısı

  • Konbuyu başlatan MeLiS
  • Başlangıç tarihi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Genel Sağlık ve Püf Noktalar kategorisinde MeLiS tarafından oluşturulan Evimizde Doğal Covid19 Aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 192 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Genel Sağlık ve Püf Noktalar
Konu Başlığı Evimizde Doğal Covid19 Aşısı
Konbuyu başlatan MeLiS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeLiS
M

MeLiS

Ziyaretçi
HER KİŞİNİN EVİNDE KOVİD-19 AŞISI VARDIR.
HERKES BUNU BİLMELİ ÇOK ÖNEMLİ!

Taşkent. 21.03.2020
Shukhrat KHALILOV

COVID-19 virüsü her şeyden önce, bağışıklık sistemini, daha sonrada akciğer dokusunu etkiler.

Bu iki saldırı dalgası arasındaki zaman gecikmesi, tam olarak "kuluçka dönemi" dediğimiz şeydir.

Sıklıkla "güçlü" veya "zayıf" bağışıklık gibi kelimeler kullanırız. Bununla birlikte, bir çok insan tam olarak ne olduğunu bilmiyorlar. Dahası, çoğu doktorun bağışıklık sisteminin yapısı ve tek tek parçalarının işlevselliği hakkında çok az fikri vardır.

Ancak bu metin eğitimsiz okuyucu için çok zordur.
COVID-19 virüsünün insan vücudu üzerindeki etkisinin mekanizmasını en basitleştirilmiş ve erişilebilir şekilde bir tez formatında açıklamaya çalışacağım.

Tüm bağışıklık sisteminin% 80'i, ince bağırsağın mukus ve submukoz katmanlarında, lenfoid doku ve birikimleri - Peyer'in yamaları şeklinde yoğunlaşır. Lenfoid doku, çeşitli tipte immünoglobülinlerin yanı sıra antikorlar (lenfositler T-, B-, G-, vb.) Üretir. Lenfatik sistem yoluyla antikorlar inferior vena kavaya, kalbe girer ve pulmoner dolaşımı geçtikten sonra,
sistemik dolaşıma girer ve vücutta taşınır. Böylece, akciğer dokusunun kendi doku bağışıklığı dahil olmak üzere doku bağışıklığı güçlendirilir.

Yemek sırasında yiyecekle karışan COVID-19, bağırsaklara girer ve lenfoid dokuyu yok etmeye başlar. Sonuç olarak, etkilenen lenfoid doku, lenfosit ve immünoglobulin üretimini durdurur. Böylece bağışıklık sistemi yok edilir ve bunun sonucunda akciğerlerdeki doku bağışıklığıda keskin bir şekilde zayıflatılır.

Bu andan itibaren, koronavirüs saldırısının zaten korunmamış olan akciğer dokusuna ikinci dalgası başlar ve bu, ölümle sonuçlanan şiddetli zatürree ile kendini gösterir.

Şu anda, tüm Dünya daki önlemler koronavirüsün akciğerlere girmesini önlemeyi amaçlamaktadır. Bu, prensip olarak son derece maliyetli ve pratik olarak etkisizdir. Tüm terapötik önlemler sadece komplikasyonlarla mücadeleye yöneliktir,

Buna göre, COVID-19'un onlarca yıldır bir tehdit olduğu anlaşılmalıdır. Bugün Covit-19 salgının sadece ilk dalgası olup daha sonra böyle çok sayıda dalgalar da olacaktır.
Aynı zamanda tüm koruyucu ve tedavi edici tedbirler akciğerlerde lokalize olan koronavirüse yöneliktir, Bağırsak koronavirüsü üzerinde herhangi bir etki yapılmamaktadır.
Günlük hayatımızda kullandığımız ⠀birçok doğal ürün vardır ki aynı zamanda doğrudan virüsleri etkileyerek onları öldürür. Bu konuda en etkili olanı GARLIC yani SARIMSAK’tır.
Bunun hazırlanması da oldukça basittir.
Günde 2-3 bardak SARIMSAK SUYU içtiğinizde, hemen (!) ince bağırsağa girer ve COVID-19'u hemen öldürmeye başlar (!)!

Bu, aşağıdaki etkileri sağlar:

1 - “öldürülmüş” COVID-19, ince bağırsağın lenfoid dokusunu yok etmeyi bırakır.
Sonuç olarak, lenfoid doku düzgün şekilde işlev görmeye devam eder, örn. antikorlar ve immünoglobulinler üretir;

2- Hasar gören bağışıklık sistemi hızla iyileşir ve güçlenir,
bu, akciğer dokusunda doku bağışıklığında önemli bir artışa yol açar.

COVID-19 için aşılmaz bir bariyer ortaya çıkar, aynı zamanda mikroplar (stafilokok vb.) Ve mantarlar için koronavirüs pnömonisi durumunda da önemli bir tehlike oluşturan;

3 - "sarımsak suyunun" etkisi altında ince bağırsakta çok ilginç olaylar zinciri ortaya çıkar.

"Sarımsak suyu" tarafından "öldürülen" ve zayıflatılan COVID-19, doğal bir aşıdan başka bir şey değildir, insan vücudunun içinde doğal olarak oluşur.

Bildiğiniz gibi, yapay bir aşı oluşturmak, süper donanımlı ve çok pahalı bir laboratuvar ve yüksek nitelikli personelin çalışmasını gerektirir. Yapay aşı oluşturma çalışmaları 6-9 ay sürüyor, ve endüstriyel üretim maliyetli ve zaman alıcıdır.

Sarımsak suyu alındıktan sonra ince bağırsakta 30-40 dakika içinde doğal bir aşı oluşur.

4 - doğal aşı, COVID-19'a karşı aktif olarak spesifik bağışıklık oluşturmaya başlar.

Böylelikle COVID-19'un insan vücudunda neden olduğu yıkıcı patolojik olaylar zinciri en başta kesintiye uğrar ve yok edilir ve devamı yoktur.
En doğal şekilde vücut tabiri caizse planlı bir şekilde COVID-19 ile savaşır ve yener.

Aynı zamanda, vücuttan acil ve stresli bir mücadele modu tamamen dışlanır,
ve virüsü planlı bir şekilde etkisiz hale getirir.

Sonuç olarak, ortaya çıkan salgın birkaç gün içinde durur.

"Sarımsak suyu" almak
anti-salgın protokol olarak ülke genelinde bir gün içinde tüm nüfus arasında uygulanabilmektedir.
Temel patojenik morfolojik substrat, bir veya iki gün içinde tamamen yok olacaktır.

"SARIMSAK SUYU" hazırlanışı son derece basittir.

1. Orta boy Bir tek diş sarımsak, soyulur ve enine 3-5 dilim yapılır. Porselen veya cam 1 litrelik demlik 4 su bardağı içme suyu ile doldurulur ve dilimlenen 1 dış sarımsak suya atılır. Bu işlemler oda sıcaklığında ve sabah yapılır.

2. Akşam evinize geldiğinizde "sarımsak suyunuz" artık kullanıma hazırdır. Suyun 1 bardağını yemek öncesi, 2 bardağını yemekten 2-3 saat sonra ve 1 bardağını da bardağını gece yatmadan önce içiniz.

3. Ertesi gün sabah aynı usül ile "sarımsak suyu" hazırlayın ve 1 ay boyunca her gün tekrarlayınız.

4. Bir ay boyunca sarımsak suyu alırsanız COVID-19'a karşı spesifik bağışıklık oluşacaktır.

İnsan bağışıklık sisteminin işleyişi hakkında daha fazla bilgiyi buradan okuyun ⠀
Dr. R. M. Khaitov, Dr B. V. Pinegin. (İmmünoloji üzerine kitaplarını yazan kişiler)


(Not 1. Lütfen bu çok önemli bilgiyi gruplar, topluluklar, aile ve arkadaşlarınız arasında dağıtın.
Eğer gerçekten (!) Sağlıklı olmamıza yardım etmekle ilgileniyorsanız, - “öldürülmüş” COVID-19, ince bağırsağın lenfoid dokusunu yok etmeyi bırakır.