1443 yılı yeni başlangıçların, yeni başarıların, yeni mutlulukların,

  • Konbuyu başlatan MeLiS
  • Başlangıç tarihi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dinler ve İnançlar kategorisinde MeLiS tarafından oluşturulan 1443 yılı yeni başlangıçların, yeni başarıların, yeni mutlulukların, başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 313 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dinler ve İnançlar
Konu Başlığı 1443 yılı yeni başlangıçların, yeni başarıların, yeni mutlulukların,
Konbuyu başlatan MeLiS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeLiS
M

MeLiS

Ziyaretçi
Birçok insan yeni bir şeye başlarken, bir alışkanlığı bırakırken, yeni adımlar atarken zaman dönümlerini ya da önemli anları vesile kılar. Resmi olarak Miladi takvimi kullanıyor olsak da Hicri olarak yeni bir yıla giriyoruz. Peygamber Efendimiz'in (SAS) Mekke'den Medine'ye hicreti başlangıç olarak kabul edildi ve Hz. Ömer zamanında kullanılmaya başlandı Hicri Takvim. Tüm ibadet zamanlarımız da bu takvime göre işliyor.

Gelin 1443 yılı yeni başlangıçların, yeni başarıların, yeni mutlulukların, iç dünyamıza dönüşün, kendimizi keşfedişimizin yılı olsun. En önemlisi Rıza-i İlahî’yi kazandığımız bir yıl olsun. Hemen bugün oturup bunları nasıl yapabiliriz planlayalım. Ama zihnimizden değil. Yazarak. Hayalleri somut hale getirmenin en güzel başlangıcıdır yazmak. Hepinizin yeni yılını tebrik ederim. Selamlar.